Bordje met voetballen – voor de voetballiefhebber

12.95

Categorie:

Extra smakelijk eten met een leuk bedrukt voetbal bordje met naam of foto

Het valt niet altijd mee om de kids aan tafel te krijgen en hun bordje netjes leeg te laten eten. Maar met deze vrolijke bordjes met voetballen wordt iedere maaltijd vanzelf een feestje. Jij ontwerpt de voetbal bordjes namelijk helemaal zelf met een foto, naam of andere tekst. Heel erg leuk als verjaardagscadeau, kraamverrassing of gewoon zomaar voor iemand die een bordje verdiend. Een kleine tip van ons: wat dacht je van een zelfgemaakte tekening van je spruit als opdruk? Dan zijn die bordjes binnen no-time leeg, beloofd.

Het bedrukte voetballen bord is gemaakt van keramiek en kan dus prima tegen een stootje. Hij is vaatwasbestendig. Zelf een uniek voetballen bordje maken is simpelweg een eitje. Je voegt alleen je mooiste foto, naam van de ontvanger of een andere leuke of grappige tekst toe aan een van onze vrolijke designs. Wij gaan aan de slag en drukken jouw mooie ontwerp mooi op het voetballen bordje.  Maak nu een heel leuk voetballen bord voor jouw kleintje!

Je kunt online zien hoe het cadeau (bordje met voetballen) er uit gaat zien.

We maken de voetballen bordjes en versturen de bestelling binnen 3 werkdagen naar het door jouw nog op te geven adres. Leuke bordjes voor allerlei feestelijke aangelegenheden. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Bijvoorbeeld bij een baby-shower voor de aanstaande baby een leuk voetballen bordje voor een  jubileum of een ander groot feest. Je kunt een je eigen bord maken met een leuke, grappige of mooie  foto of eventueel een logo van de voetbalclub. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het voetballen bordje helemaal zelf ontwerpen naar eigen inzicht. Wij hebben nog veel meer leuke designs (omrandingen). U kunt ook zelf een design (omranding) maken met logootjes of eventuele tekstjes of illustraties. Het voetballen bordje wordt stevig verpakt en verzonden naar opgegeven adres.