Bordje met ballen – voor de echte voetballiefhebber

12.95

Extra smakelijk eten met een leuk bedrukt voetballen bordje met naam of foto

Het valt niet altijd mee om de kids aan tafel te krijgen en hun bordje netjes leeg te laten eten. Maar met deze vrolijke bordjes met voetballen wordt iedere maaltijd vanzelf een feestje. Jij ontwerpt de voetbal bordjes namelijk helemaal zelf met een foto, naam of andere tekst. Heel erg leuk als verjaardagscadeau of gewoon zomaar voor iemand die een voetballen bordje verdiend. Een tip van ons: wat dacht je van een zelfgemaakte tekening van je voetballer als opdruk? Dan zijn die voetballeen bordjes binnen no-time leeg, beloofd.

Het bedrukte voetballen bord is gemaakt van keramiek en kan dus prima tegen een stootje. Hij is vaatwasbestendig. Zelf een uniek voetballen bordje maken is simpelweg een eitje. Je voegt alleen je mooiste foto, naam van de ontvanger of een andere leuke of grappige tekst toe aan een van onze vrolijke designs. Wij gaan aan de slag en drukken jouw mooie ontwerp mooi op het voetballen bordje.  Maak nu een heel leuk voetballen bord voor jouw kleintje!

Je kunt online zien hoe het cadeau (bordje met voetballen) er uit gaat zien.

We maken de voetballen bordjes en versturen de bestelling binnen 3 werkdagen naar het door jouw op te geven adres. Leuk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen. Bijvoorbeeld bij een voetbaltoernooi of een leuk voetballen bordje voor een  jubileum of een ander groot voetbalfeest. Je kunt een je eigen voetballen bord maken met een leuke, grappige of mooie  foto of een logo van de voetbalclub. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het voetballen bordje helemaal zelf ontwerpen naar eigen inzicht. Wij hebben nog veel meer leuke designs (omrandingen). U kunt ook zelf een design (omranding) maken met logootjes of eventuele tekstjes of illustraties. Het voetballen bordje wordt stevig verpakt en verzonden naar opgegeven adres.

Bestel meer dan 5 borden en ontvang 10% korting. Bestel meer dan 10 borden en ontvang 20% korting. Bestel meer dan 20 tegeltjes en ontvang 25% korting.
Categorie: