Berenbordje voor kinderen om van te eten

12.9513.95

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Extra smakelijk eten met een leuk bedrukt berenbordje met naam of foto

Het valt niet altijd mee om de kids aan tafel te krijgen en hun berenbordjes netjes leeg te laten eten. Maar met deze vrolijke kinderbordjes wordt iedere maaltijd vanzelf een feestje. Jij ontwerpt de bordjes namelijk helemaal zelf met een foto, naam of andere tekst, super origineel. Superleuk als verjaardagscadeau, kraamverrassing of gewoon zomaar. Een kleine tip van ons: wat dacht je van een zelfgemaakte tekening van je spruit als opdruk? Dan zijn die bordjes binnen no-time leeg, beloofd.

Het bedrukte berenbord is gemaakt van keramiek en kan dus prima tegen een stootje. Hij is ook nog eens vaatwasbestendig. Zelf een uniek berenbordje maken is simpelweg een eitje. Je voegt alleen je allermooiste foto, naam van de ontvanger of andere leuke of grappige tekst toe aan een van de vrolijke designs. Daarna gaan wij voor je aan de slag en drukken jouw ontwerp mooi op het bordje.  Maak nu een heel leuk berenbord voor jouw kleintje!

Je kunt online zien hoe het cadeau er uit gaat zien.

We maken de bordjes en versturen de bestelling binnen 3 werkdagen naar het door jouw opgegeven adres. Heel erg leuke bordjes voor allerlei feestelijke gelegenheden. Leuk om te geven, maar ook heel erg  leuk om te krijgen. Bijvoorbeeld bij een baby-shower voor de aanstaande baby een leuk bordje in het blauw of rose of een jubileum of een ander groot feest. Je kunt een mooi eigen bord maken met een leuke, grappige of unieke  foto of eventueel een logo. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het bordje helemaal ontwerpen naar je eigen inzicht. Er zijn nog veel meer leuke designs (omrandingen). U kunt ook zelf een design (omranding) maken met lootjes of eventuele tekstjes of illustraties. Het berenbordje wordt stevig verpakt en verzonden naar het door U op te geven adres.

Materiaal

Keramiek, Hard plastic